joi, 31 iulie 2014

Pitbu' e la dietă!


Dragii mei, până aici mi-a fost! S-a terminat gata! S-a dus totul! Nici eu nu mai știu ce caut în viața mea și de ce! Sunt la dietă!

Am suferit cumplit... am suferit inexplicabil de mult când tata îmi zicea „biscuite în dungă”, sau să nu mă întorc în profil, că mă pierde din ochi. Am suferit toată copilăria mea, ce a fost trăită sub superba poreclă de Mowgli.. parte din cauza siluetei, parte din cauza excepționalei frizuri cu care am fost binecuvântată până am ajuns la vârsta la care am putut să pun piciorul în prag și să-mi las cosițe. Am îndurat cu stoicism: „Auschwitz”, „schelet ambulant”, „ia o cărămidă în ghiozdan că bate vântul afară”... iar mai târziu când am depășit 1,70 și vârsta legală... am ajuns la supremul „femeia șnur”.

Când „prietenele” mele (glumesc, eu nu am prietene) se plângeau și țineau cure cu o gaură de covrig pe zi, eu băgam o șaorma mare și 2 beri la orele mici ale dimineții... și... nici un rezultat. Tare ipocrită cred că m-au categorisit muierile alea și tare mult am sughițat și mi-am găsit frigiderul plin de carne... acu' m-amuz... da' atunci... Dacă aș fi știut eu mai devreme că cea mai bună metodă de îngrășat nu este ceafa de porc ci... măritatul... probabil că aș fi făcut-o mai devreme (mă refer la măritat). Dacă aș fi știut cât de ușor e să o iei pe panta aia și să nu te mai oprești, probabil nu aș mai fi făcut-o deloc (tot la măritat mă refer).

Pornind de la premiza celor 50 de kg standard cu care mă etalam pe la 20 și ceva de ani, anul de grație 2008 (ăla cu măritatu', aveam vreo 27) m-a găsit undeva pe la un natural 55, hai 56. La mama acasă era bine, mâncam din doi în paișpe, asta dacă mă prindea să mă vadă la față, la birou ciuguleam dacă reușeam, iar seara sigur hălăduiam pe undeva, deci o dietă echilibrată, ce să mai! După 2008 n-a mai fost la fel, deja găteam eu, nu mama și nu doar pentru mine. Poate eu mă rezolvam cu o salată de vinete cu roșii, dar Mortu' vroia două pulpe de pui și un kil de cartofi la o singură masă... așa că dacă găteam asta pentru el, băgam și eu de poftă... că miroase nu? și ce? eu sunt mai proastă? Deja serile erau „în famelie”... cu cine spaniolești pe la 9-10, week-enduri cu prietenii la masă cu 3 feluri și desert...

Și uite așa încet încet, în 2 ani, nici nu am simțit când m-am înmulțit cu 10 kile. Nu îmi explic nici până în ziua de azi cum de n-a văzut KdD când m-a cunoscut ce gabarit am... ori dragostea chiar e oarbă, ori ochii mei sunt fermecători și magici și nu se uita decât în adâncul lor. Doamne fere' să-și fi mutat privirea! Am niște poze din perioada aia, le-am pus poster pe perete... pentru motivare, unde mai pui că eram și total nesimțită și purtam pantaloni cu talie joasă și bustiere. Absolut grotesc!

Mare noroc am avut cu KdD și cu a lui cultură gastronomică mediteraneeană. Cine știe câtă aș fi fost astăzi dacă nu mă... întrerupea el. Și totuși oricât m-aș chinui, la 55 nu mai pot să ajung... mă chinui pe la 59, mai bat un 57 cu greu și cu laxative, important e să fie sub 60. Ceea ce mă aduce la punctul culminant al articolului.

Dragii mei, am fost la un amic acasă, amic ce deține un cântar electronic extrem de neprietenos, și deși am utilizat tehnici de manipulare (balansat în față pe vârfuri... astfel am aflat că merge numai la cântare mecanice), tehnici de inducere în eroare (stat într-un picior sau în mâini) tehnici de intimidare mecanică (amenințat cu datul de pereți)... cântarul a refuzat categoric să mărturisească mai puțin de 61 kg. De nervi am băut juma' de sticlă de Ciociosan și am plănuit o aspră răzbunare. DIETĂ!!!

Din păcate dieta a trebuit să înceapă o săptămână mai târziu, deoarece între timp am fost invitați la Văru' Iațcu la Răcari, la casa de vacanță, câteva zile decât, zile în care ne-a ținut pe grătare cu grătare, asezonate cu grătare. Noroc că am fost eu femeie și m-am gândit la roșii, castraveți și ardei copți...

Unde rămăsesem? DIETĂ!!!

Între timp a fost și ziua maică-mii... adică tort, și nu orice, un cheesecake la rece cu toping de piersici... dar a trecut și asta.

Acum, DIETĂ!!!

Doamne ajută, Blonda e plecată în Străinezia și se întoarce cu blue cheese și bere englezească, iar eu mă gândesc numai la o tartă cu pere și gorgonzola.

 Vai și amar de capul meu! ... dietă... :(

 

3 comentarii:

Iaţcu spunea...

Mai bine incepi c-o trieta. E mai ieftin si are gust de marmelada cu brinza proaspata.

Cristina s World spunea...

Esti cu capul fata!!! Esti superba!!! La ce-ti trebuie dieta?
Si acum te astepti la o comparatie, dar o sa te dezamagesc :D Da, eu sunt la dieta, dar sunt de doua ori cat tine :D
August minunat iti doresc! :*

Pitbulitza spunea...

Da Cris, poate din punctul multora nu am nevoie, dar stii cum e, sa zicem ca au dreptate... si ajung la 65, eh inca e bine, las' ca nu am nevoie de dieta, si ajung la 70, e hai ca nu e chiar asa rau, fac niste exercitii usoare si rezolv repede, dar na, nu prea am nevoie, asa ca maine poimaine ajung dubla sau tripla si adio silueta.

Problemele astea io zic ca trebuie luate din pripa, mai bine sa am de dat jos 4-5 kg acum, decat 20 mai tarziu.

O vara dietetica iti doresc si eu tie.