joi, 5 iulie 2012

Pitbulitza se întoarce și o ia de la capăt (partea a țșpea)Ca să nu ne confuzăm și să ne pierdem în detalii inutile:


1. După mai bine de doi ani de la divorț, am reușit să obțin în sfââârșit buletin pe actualul nume. Deci acum sunt Pitbulitza S. adio definitiv madam D. Cică sunt valabilă așa până în 2022, scrie acolo, și intenționez să le dau dreptate, deasemenea intenționez să vă părăsesc final, tot cu numele ăsta.


2. Apoi, ca orice minune care ține 3 zile, uneori 3 luni (și în cele mai multe cazuri, 3 ani... sau aproape) blogul http://pitbulitzadeitalia.blogspot.it se închide la fel ca și aventura mea nepotrivită probabil cu Italia. Atât. Textele de acolo nu le șterg, când o să am chef, le pun pe blogul vechi, adică ăsta, carevasăzică.


Later edit: Am făcut import, simplu și scurt, așa că toate articolele mele "de Italia", sunt disponibile deja aici... Nimic nu durează la nesfărșit și în final doar amintirile rămân nu?


3. Locația actuală: la mama. Nu, nu la restaurant. Chiar la mama. Cu tot cu Taku și, de data asta, cu ceva mai mult de o sacoșă de Billa. Nu-i nimic. Vă garantez distracție maximă. Până acum v-am plictisit cu vacanțe exotice sau aventuri masculine, și probabil d-aia am doar 5 cititori noi pe zi.


Gata, hai, acum e liber la bârfă. Bucurați-vă care aveți chef de bucurat, să ne întoarcem la normal... adică:


  

3 comentarii:

Monica spunea...

Slava Domnului !!!!!!!! ( remarca la faza cu "single")
Cu restul don't worry stii cum se zice la Roma " quando si chiude una porta si apre un portone " asa ca iese soarele Vei vedea !

Anonim spunea...

"Vă garantez distracție maximă. Până acum v-am plictisit cu vacanțe exotice sau aventuri masculine, și probabil d-aia am doar 5 cititori noi pe zi."

Ce m-am mai distrat pana acu ...
sa inteleg ca nu ti s-a mai intamplat nimic ? sau nu mai ai chef sa scrii pe blog ... ca as putea sa mai bag si eu niste blesteme niste astea... bine, asta ar fi in detrimentul tau ... dar ne-am distra noi ... daca iti urez de bine ... si se intampla ... iti bagi picioarele in blog ... nu prea e bine nici asa, nici asa

Pitbulitza spunea...

Da' de ce esti anonim? Ti-e lene sa semnezi? Sa stiu si eu cine vorbeste cu mine?