miercuri, 8 decembrie 2010

Să ştergem şi ultimele urme!

 
După evenimentele neplăcute pentru unii şi plăcute pentru alţii, petrecute pe data de 13 mai 2010, m-am trezit cu inventarul obiectelor din casă un pic schimbat. Nu, nu m-au călcat hoţii, doar a plecat val vârtej, viitorul meu fost soţ. Şi când a plecat, nu s-a putut abţine să nu facă o interpretare proprie a piesei de teatru Carmen, el fiind în rolul principal. Cuprinsă de fiorul artistic, nu am băgat prea bine de seamă în ce constau bagajele cu pricina, aşa că, după cum vă spuneam, m-am trezit în minus la inventar.
Îmi lipseau, pe lângă bormaşină, fierăstrău electric şi o şurubelniţă jmecheră, şi alte categorii de obiecte, cum ar fi, grătarul de aragaz, nişte cărţi, pipa lu' tataie moştenire, un parfum de-al meu, şosete şi bikini. Era cât pe ce să rămân şi fără tigaia mea Tefal, primită cadou de la Iaţcu înainte să mă mărit, dar am salvat-o la timp. Ciudată listă aşa-i?. Nu înţeleg ce a avut cu bikinii şi şosetele, dar... hey, niciodată nu poţi să ştii ce fetişuri ciudate are omul. Poate acum îi poartă când doarme... sau i le-a dat soacră-mii să-mi facă vrăji pe ei... totul e posibil.

Ceea ce nu anticipasem eu... şi mai mult ca sigur nici el, a fost faptul că pe de altă parte, inventarul s-a dovedit pe alocuri pe plus, şi când zic pe alocuri, mă refer la 2 valize de haine, ceva pantofi şi adidaşi, vreo 4 geci de ski, cizme de motor, alte cărţi, o husă de shinai, dvd-uri originale cu Johnny Cash, tone de dvd-uri cu filme japoneze rare şi nişte patine de gheaţă primite cadou de la mă-sa acu' 3 ani de Crăciun. Dacă hainele au făcut fericiţi nişte nevoiaşi şi pe femeia de serviciu care le-a găsit la ghenă, altele s-au vândut pe okazii destul de repede. Astfel pot să anunţ cu mândrie că de mâine, un tip foarte simpatic, se va da pe gheaţă cu patinele lui aproape noi. A făcut şi o afacere bună, i le-am dat aproape moka, mai mult simbolic aşa, să mă simt şi eu bine (apropo, aţi văzut ce caritabilă sunt în ultima vreme?).

Mai am doar filmele japoneze, dacă le vrea cineva, să strige!

De un singur lucru mai trebuie să scap, şi asta cât mai repede. De nume! Nu de alta, dar la anu' fac 30 de ani şi vreau să mă prindă în calitate de Domnişoara S.

Să-mi fie de bine!
 

10 comentarii:

Bestia spunea...

Sa nu uiti ca ai promis o betie!

Bestia spunea...

Apropos, am o veste proasta. Porcul se taie maine dimineata(ca deh! e frumos afara), iar japitza de unchi-meu sau cine stie ce dracu' grad de rudenie o avea, nu accepta ajutoare. Asa ca ma voi reorienta catre...alti porci. Din sat, evident.

Bestia spunea...

P.S. : Ti-am scris aici ca sa nu te deranjez de la cine stie ce actiuni intreprinzi tu acum.

Iaţcu spunea...

trebuie sa recunosc ca n-a fost frumos ce-ai facut. Daca cineva face o timpenie, subtilizindu-ti bichinii, nu la fel trebuia sa faci. Daca vroiai sa fii o doamna cu ascendent in domnisoara, puteai sa-i dai o lectie de subtilitate, oferindu-i moccca ccea ce-i apartine. URIT!

Pitbulitza spunea...

Pffffff, doamna? Nu cred ca e cazul. Avand in vedere ca nu mai recuperez pipa de la tataie, nu am nici un castig daca sunt doamna.

Iaţcu spunea...

Te-a lovit rau cu pipa. Nu meritai asta.

Pitbulitza spunea...

Lasa draga. Pipa sa se faca si toata viata numai de atat sa aiba parte, si sa nu inchida ochii pana nu m-o cauta sa mi-o dea inapoi. Eu voi uita repede, si ma voi reface, tataie e in sufletul meu oricum, dar sunt absolut convinsa ca nici el, si nici neamul lui de cacat, nu ma vor uita pe mine.

Iaţcu spunea...

bre, mai bine sa te uite maortea decit "mortu'"

Cristian-Mihai Pomohaci spunea...

Sincer, e draguta imaginea cu cineva soacra facand vraji cu bikinii.

Pitbulitza spunea...

... in timp ce se uita la budigaii cu dantelutza din tetra, ce s-au ingalbenit putin de la vreme...