joi, 15 iulie 2010

Amore a Roma ... continua

Producatorii serialului de succes Amore a Roma au lansat deja zvonul unui fulminant Sezon 2. Desi prima serie de episoade a fost considerata de catre criticii de film, oarecum scurta, acestia nu s-au lasat intimidati si au promis o revenire in forta. Se pare ca acest lucru se va intampla mai devreme decat anticipase publicul larg, astfel Pitbulitza Film a dezvaluit ca deja se lucreaza la scenariu, se aleg locatiile pentru filmari si se fac ultimele aranjamente legate de bugetul alocat.

Productia in sine va incepe pe 6 august si cel mai probabil se va termina pe 29 august, urmand ca data oficiala a lansarii sa fie comunicata ulterior, cel mai probabil in septembrie. Pentru cei ce vor sa vada un preview cu ceea ce va contzine Sezonul 2 din Amore a Roma, aveti mai jos un trailer.


Un comentariu:

Iaţcu spunea...

Tineri si nelinistiti precum va stiu, vreti sa faceti un remake la prima versiune D'amore Roma. Draghii iatcului, va doresc succes in productia de buget si sa-mi faceti, va rog, si bie rost de un bilet la premiera.