vineri, 5 martie 2010

Blog de blogeritza blictizita

Sunt tare plictisita. Am plecat mai devreme de la birou, pe la 3... sa fi fost, am dat o tura pe la Altex, sa-i iau ceva maica-mii , ca altfel m-as fi lins pe bot in sec, de placinta cu mere maine, am ajuns acasa si credeam ca il gasesc pe Mortu'... dar am incurcat turele, si de fapt era la serviciu.
Da mah, nu stiu sa fac placinta cu mere, nu stiu sa fac nici mamaliga, niciodata nu am stiut sa fac lucrurile simple, mereu m-am aruncat la alea complicate. Plus ca placinta mea nu ar iesi cu aroma de mama, si e pacat de ea, stric merele aiurea.
Revenind. M-am invartit de trei ori prin casa, am caftit motanul de doua ori ca nu e in stare sa futa una bucata pisica in calduri, insa este expert la stropit diverse colturi si obiecte... si stateam asa, intr-o dunga. Evident Alinutza mi-a tras clapa si n-a venit in vizita cum promisese de 2 saptamani. Eh si uite asa am ramas eu fara program. Cu gatitul am terminat rapid, niste pulpe aruncate intr-o tava cu niste legume si vin... se fac singure, apoi nitzica ordine, curatzat la matze, un pahar de vin, comentat 3 bloage, hlizit cu Iatzcu... si-acu' ma plictisesc.
As avea eu ceva de facut... da' ma fute o leneeeee... pfoai! Iatzcu cica, scrie si tu un articol de blogeritza blictizita... Na, ca scriu. Despre ce sa scriu?

Pfff, crrrttkkk... cica vine 8 martie si eu avand crapatura intre picioare, cica ar fi ziua mea. Asa zice wikipedia. Si cica ar trebui sa primesc cadouri. De la toti masculii care ma cunoaste, fara numar, sa moara gigi. Eh si toti masculii astia, care este ei si ma iubeste, au zis ca anul asta sa ma rasfete. Asa ca ia aruncati un ochi la primesc eu de 8 martie.

* o zi la Eilean Donan, fara picior de om pe o raza de 5 km... ba nu, am nevoie de bucatar si o menajera... si vizitiu, si doi cai.

* o zi cu Valentino, pe orice circuit, la orice ora, cu orice motocicleta.

* o zi pe o insula din Pacific, fara picior de "civilizati" prin zona, doar bashtinashi, dansuri in jurul focului, nuci de cocos sparte cu maceta, haine din frunze, dormit pe plaja, chestii d-astea nasoale

* o zi cu Dalai Lama, doar noi doi... ba nu, si bucatarul, si ala de face ceai.

Si gata, m-am blocat. Am uitat. Nu mai inteleg nimic. As primi o mie de lucruri dar de fapt ... am cazut din pat si m-am trezit.
Bineinteles ca nu scapa ocazia Varu' Iatzcu sa comenteze el repede: "daca nici tu nu intelegi o femeie, atunci, de ce as intelege eu?" Bine tuuu, maaah, faci tu ce faci si vrei sa te scoti. Cauta femeia din tine, ca sa intelegi, na!

Of, si tot nu trece plictiseala asta. Mi-as mai pune un pahar de vin, sa recitesc ce dracului am scris mai sus, sa vad daca merita publicat. Apoi imi iau costumul de baie si ma duc sa ma bronzez la bec, ca afara vine craciunul.

Cata blictizeala...

Un comentariu:

Iaţcu spunea...

Ti-am cetit harticolu cu barba sprijinita in pumnul miinii ce sprijina biroul cu cotul.
Comentariul ti-l scriu cu degetul mic de la piciorul sting.
Nuj de casc ca dara am dormit cam 4 ore.