joi, 13 august 2009

Telefonul fiarei!

In ultimul deceniu, cu prilejul discutiilor despre emiterea asa-ziselor carti de identitate electronice, s-au nascut multe dezbateri si s-au scris multe texte privitoare la problemele pe care e probabil sa le creeze intrebuintarea acestor identitati. Astfel a fost dezgropata de la naftalina vechea si antica problema a numarului 666, prezent in Biblie, Apocalipsa 13:18.


Mai intai au demonstrat cercetatorii prezenta lui in codul de bare de pe ambalajele produselor de larg consum (inutil sa demonstrez aici, e complicat si stufos). Apoi au l-au descoperit in identitatile electronice, in pasapoartele biometrice si chiar in ... coroana papala.


Asta din urma e chiar tare. Cica pe coroana papala scrie VICARIVS FILII DEI (Loctiitorul fiului lui Dumnezeu) care daca sunt transformate in cifre romane si adunate, da 666. Mai pe larg aici.


Unii spun ca nu-i deranjeaza daca primesc numarul 666. Sfanta Scriptura este foarte limpede si avertizeaza ca acest (simbol) ''semn" exterior echivaleaza cu o lepadare. Cu toate ca este un simbol exterior, are totusi prelungiri spirituale si, ca urmare, chinul nostru vesnic, adica iadul: ''si fumul chinului lor se suie in vecii vecilor si nu au odihna nici ziua, nici noaptea cei ce se inchina fiarei si chipului (icoanei) ei si oricine primeste semnul numelui ei" (Apocalipsa 14, 11). In ceea ce priveste subiectul cartii de identitate, credem ca circulara Sfantului Sinod este foarte limpede cand spune: ''Nu e cu putinta ca un crestin sa fie indiferent la introducerea voita si sistematica a acestui numar in viata sa".


Cei care vor sa-l impuna oamenilor, condusi de experienta tatalui lor celui viclean, il introduc metodic in viata oamenilor. Inainte de toate vedem ca numarul 666 e promovat de organisme internationale, la diferite manifestari internationale, la intalnirile sportive, ca se insinueaza si apare pe firmele magazinelor, pe jucarii, pe obiecte de uz casnic, pe monede, pe cartele de tot felul... insa cel mai important:


in numarul de telefon al soacra-mii:


07666 63 0**

5 comentarii:

Iaţcu spunea...

6, vine potera!
6, vine presa!
6, vine dupa 5.

66 + 3 = 69
69 = rac
rac = tirbuson

HIC! despre ce vorbeam?

Deci!
iau un 6 si ma bate mama ca puteam mai mult la zulu!
la mate mai iau un 6 si scap de corijenta.
6 scatoalce de la profu de istorie.

șasiul
șaiba
șambala

Şase saşi în şase saci

Cam asa vad eu chestia asta cu bestia si "numarul" lui.

Is incaltat de la 6 dimineata si ma stinjenesc a dreacu de tare pantofii, asta nu inseamna ca i-am cumparat cu 6 numere mai mici ori au 6 cuie in talpa.

N-am inventariat "numerele" date'n istoria recenta a lu' iatcu. S-ar putea sa nu fi ajuns inca la 666 de ejaculari deoarece nu mi s-o nascut, asa cum speram, un dracusor de fata.

A dracu text, nu vrea sa se scrie singur!

Alinutza spunea...

Apropo de comentariul d-nului Iatcu...Cand luam 6 la mate imi tremurau mainile pe clantza de la usa atunci cand eram nevoita sa il anunt pe tata (care culmea, este in zodia Rac=69 ca si mine)si bineinteles ca urmau urlete,ochi rosii, fatza vanata, cuvinte care nu semanau deloc cu cele din Biblie desi exista o oarecare legatura :" Iesi in camera f****i D-zeii m***i"...exorcizare ce sa mai :))sa fie oare vre-un semn?!? hmmm...

Iar daca injumatatesc salariul meu, la ce nr crezi ca ajung? La naiba sunt blemestemata??!!?

Dar daca mai amintesc si faptul ca avansul locului pt nunta care va avea loc pe 11 Septembrie, repet 11 Septembrie a fost de 666.

So sfatul meu este sa mai cercetezi putin cifra asta poate ajungi in final la concluzia ca fiara poate fi imblanzita :))

In caz contrar, am eu o "pila" si poate reusesti sa ii faci o exorcizare ca la carte, in felul asta o ajuti si tu un pic ca o fata buna ce esti tu!

Pitbulitza spunea...

Salariul tau injumatatit are legatura cu 6 deci... in lei sau ieuro?

Iaţcu spunea...

@Alinutza
bueiii ce m-ai domnit, de parc-as fi frun jentîlmen sifonat.

lilisor spunea...

Si nr. meu are combinatia 666. Ar fi cazul sa ma transform intr-o fiara, ca mi-s prea blanda, zice lumea! :)