marți, 2 iunie 2009

Stimulari de criza...

Ieri am implinit 1 an in firma (plantatia) unde lucrez (sclavagesc) si ... na, ca omul, ma asteptam la ceva...
Ma cheama sefa azi in birou si imi zice:
"Stiu ca ai implinit un an in Companie, dar pentru ca bugetul nu ne permite sa iti oferim o marire de salariu, ne-am gandit sa te recompensam in alt mod... Impreuna cu inca 3 colegi, manageri zonali pe distributie, veti merge intr-un week-end la Crama Murfatlar, veti petrece timp acolo, o sa fie frumos... vor fi si degustari..."

Singura chestie care mi-a facut sa sclipeasca ochiu' meu, a fost asta cu degustarile, plus probabil programul artistic, dat fiind faptul ca Murfatlar este principalul nostru client... pe de alta parte insa, ma gandesc ca daca strang intr-o sticla toate gurile degustate, poate strang de-o canapea IKEA pentru living... ca na, bugetul nu ne permite.

La cat mai multi ani!

UPDATE: dupa 6 ore ma anunta ca de fapt nu mai mergem, pentru ca nu a fost de acord directorul general sa facem gashca cu cei de la Distributie. Asa ca se duc numai ei, HR-ul nu mai merge... Pentru revansa a zis ca ma duce la Cola in fabrica... sa facem degustari de Fanta probabil. Am refuzat, dupa care a plusat cu Ursus... "hai mai ca tie iti place berea"... de parca mergem acolo si degustam un butoi.
De cacat.

Un comentariu:

Iaţcu spunea...

Un anisoorrr, ce fromos. Cind iti taiem moţu'?

Despre dezgustarea de la Mur.. frat.. flact... Murfatlar, Hîc (futui) pot spune ca e o chesti de strategie manageriala:
Pentru o zi (aia cu degustarea) poti savezi dublu, inclusiv salariul, iar pe sefi chiar draguri. Vorba aia, nu exista sefi ciufuti, ci beutura putina.
Si doi, nu te mai doare capul cum sa-ti cheltui chenzina ci o sa ai o crunta durere de cap a doua zi.