luni, 27 aprilie 2009

Prima noapte...

Nu credeam ca asa ceva este posibil... insa destinul si energia universului... m-au lucrat.
Fortele superioare au facut posibil ca o mamica birmaneza sa se injoseasca in asa hal, sau sa fie pacalita, sau abuzata de un golan bagabont maidanez posesor de purici instruiti... insa hazardul a vrut sa iasa si ceva din acest eveniment. Nu stiu ce s-a intamplat mai departe, insa trauma suferita de matza proasta si mai ales de stapana acesteia, le-au facut pe amandoua, sa abandoneze progenitura in strada... in ploaie, vant... purici, viermisori, bacterii si microbi... in speranta ca moartea va sterge cu buretele tot.

Tot Universul insa a facut ca prietena mea Luana, sa treaca pe acolo exact la timp, sa inhatze puradelul de ceafa, sa-l bage in deratizare si program intensiv de haleala, plesnit burta, dormit pe spate 3 zile non-stop, reanimare. Apoi exact la iesire din program, s-a nimerit cineva in vizita la tanti Luana... adica moi, je, avec mon sotz. Pff, ce coincidenta!

Detaliile siropoase nu-si au locul aici, desi as putea mentiona ca prima noapte a fost destul de fierbinte, eu n-am dormit deloc de frica sa nu ma rasucesc in somn sa strivesc chestia aia mica... iar chestia aia mica a dormit ca porcu', pe toate partile, cu toate tonalitatile de sforait posibil, direct si fix in mijlocul patului.

Na belea! Nici nu stiu ce nume sa-i pun! Coditza e luat deja :)

5 comentarii:

Cristina spunea...

Ce frumusel:)

Carmen Buchman spunea...

Acelasi destin despre care vorbesti in blog ul tau, a facut sa am drum la "prietena Luana" si sa vad "progenitura" in carne si oase. Carne, oase si blanitza, de fapt. Si ce mai blanitza!
Era prima zi cand misuna prin casa dupa tratamentul de recuperare la care fusese supus. Si taaaare interesant ii parea totul
Felicitari pentru achizitie, e un exemplar extrem de reusit!

Carmen Buchman

Biscuite spunea...

foarte dragutz

lilisor spunea...

Miau! Toata lumea isi ia pisic :( numai noi nu putem... damn those allergies

Iaţcu spunea...

Care "frumusete", "exemplar reusit", "foarte dragutz"?

O fi necesar sa-mi bag perceptiile'n revizie?

IN VIATA MEA N-AM VAZUT CIINE MAI URIT!!!

E ciine, nu? (Altceva cred ca nu poate vietui pe linga un fioros pitbul - chiar daca-i femela.)

Din ce rasa e?
Prinde soricari?
Se linge pe oua?
Face "aport" cu rujul Lancome proaspat achizitionat?
Se pisa, caca, boraste?
Are muci?