miercuri, 18 martie 2009

Dadaism

In week-end am fost la cursurile de Rei-Ki grad 2, luni m-am certat rau cu sefa (se fapt ea s-a certat rau cu mine... eu nu ziceam nimic)... iar marti a avut accident cu masina, dauna totala, ea un pic cam sifonata, dar in viata.
Va jur n-am facut nimic!!... si nici ganduri nu materializez, ca pana acum aveam apartament, vila, masina de teren, enduroaica si 10 kile in minus. Deci nu merge asa.

Am gasit reteta de tort... important e ca e pe baza de ananas, cu asamblare rapida la locul faptei. Oricum cica in ultima vreme nu mai mananca decat iaurt si vomita verde, deci plm.

Sunt obosita, nu am chef nici sa gatesc, ceea ce e ingrijorator, deoareshce mie imi face placere si relaxare. De fapt am senzatia ca am creierul gol. Ma rog, lasand la o parte faptul ca nu pot sa ma laud cu o aglomeratie prea mare de materie cenusie... mda, nush de unde starea asta, eu care asteptam week-endul sa mai facem niste etajere, sa mai reparam ceva si sa ne electrocutam la bec, etc... mdea.

De azi ma bag si la Jurnalul National, Biblioteca pentru toti, inca 44 lei pe luna carti...bine ca se ieftinesc alea de la Adevarul, cica ajung la 8 lei cartea, deci 32 pe luna... inca nu depasesc milionul/luna pe carti. Pfiu, bine dracului ca m-am lasat de fumat.

La vara vreau la Corund. Este un must al acestui sezon. Stam in Sighisoara la rude, si mergem la Corund sa-mi iau ceramica si artizanat.

Ma duc acasa.
Pa.

Un comentariu:

Iaţcu spunea...

Pitbulita moale e un fel de luptator de sumo fara burta si chiloti tetra.
Unde ti-e virulenta?