joi, 24 aprilie 2008

Episodul Tzshpe - Neamurile de la Urziceni

Am revenit... pe ultima suta de metri... inainte de Pasti, ca am ramas restanta cu niste evenimente! Si pentru ca m-am aflat intr-un cacat de depresie, n-am avut chef de scris... si de ce sa nu fiu cinstita, nici inspiratia n-a venit.
De ce depresie? Mai multe, probabil in mare parte fandoseli, but I got over them dupa ce mi-am vazut boii legati la carutza si ouale in cosh. Nu stiu ce am vrut sa zic... uarever!

Se facu intr-o vineri seara nishte chef de duca... de duca rau, ca Bucurestiul parca ma strangea de gat, si oricat fugeam noi cu 200 la ora pe DN noaptea... ne prindea din urma si ne punea piedica. 400 la ora nu puteam realiza... ne-am chinuit, nu ne-a reusit... deci, gata nene, plecam la bunica-mea. 70 de km sunt de ajuns sa scapam de Bucuresti. Da-i planuri, aranjamente, pai domne ne dam vineri prin oras, ardem benzina aiurea in tramvai, apoi dormim si sambata la prima ora.. ride with the wind.
Adica pe dracu, ca tocmai atunci a inceput mama sa manifeste lipsa de futing din ultimii 25 de ani, asa ca s-a suspendat dormitul la mine. Dormitul la el iesea din discutie, avand in vedere Postul Pastelui ma-sii ... asa ca... daca ati trecut noaptea prin parc si ati vazut oameni dormind pe banca... noi eram aia!! Fara ziare pe noi, ca aveam echipament moto.
Eh, va dati seama ca pe la 3 mi s-a pus pata, am mers am luat bagajele si am plecat! Ne-am blindat bine cu pulovere, cagule, baticuri norocoase si alte ingrediente si am pornit noaptea, pe un drum necunoscut, cu gropi si valuri. La 4 fumam o pipa pe o banca in Urziceni (in curand ne cer chirie astia de la Administratia Spatiilor Verzi) si la 5 eram la bunica-mea in bucatarie.
Nu stiu ce-o fi zis biata femeie la ora aia... dar nici noi n-am intrebat.

Din acel moment... pana luni dimineata... am avut asa, in ordine aleatorie a numerelor de pe tricou: gratare, bere, vin, ciorba de salata, povestile lu' tataie din razboi, povestile lu' mamaie de cand a furat-o de la ma-sa cotoiul ala batran de tataie... plimbat cu motoru', speriat tzarani pe acolo cu pacanele, 250 la ora (in afara localitatii!!!!)... trecut caine la 5 metri prin fatza motorului... frana de la 150 la 0 in cativa metri ca sa nu ne intalnim cu o turma de oi, injurat cioban, vizitat rude, dormit pe divan, spalat la lighean si pipi la wc in fundul curtii.
Aaaa si sa nu uit: LINISTE.
Mortu' meu era extaziat.

Asadar si prin urmare, am decis ca facem sequel de Pastele asta. Am declarat razboi familiei D... ca ne-au vazut calare pe motor in Bucuresti si erau sa faca atac de cord. N-au facut... va dati seama cat ma bucur! Am declarat razboi si lu' mama Scorpia si ne facem sarbatorile la bunica-mea. De data asta se mai adauga sarmale, cozonaci si oua vopsite... vopsite de mine!
Episodul incepe maine dimineata si se termina duminica ailalata... cu pauza de publicitate miercuri, ca tre sa fim in Bucuresti pt o treaba importanta, de care veti afla la momentul potrivit.

Cand io va zic ca Pitbu' s-a aliat cu Mortu'... nu ma credeti.
E bine.

Un comentariu:

Valy spunea...

nu cred pana nu vad facuta oficiala alierea ... momentan o consider un pact de neagresiune ...