vineri, 28 martie 2008

Vanzari / cumparari

Scurt.

Vand:

* inel 2,5 grame aur cu granat 7 carate, emerald cut, marimea 13.
Doritorii sa-mi lase comment si ii contactez eu.

* Shoei Raid 2 black si vreau inapoi un Shark S500 Demon. Daca ma mai enervez un pic, s-ar putea sa mai vand si un Shoei XR 1000 Kagayama replica. Impreuna fac 800 euro, mai pun ceva de la rezerva de stat, fac de-un motor.

* colectia de pungi a lu' mama, care ocupa 2 m patrati din debara, in conditiile in care eu si cu frate-miu nu mai avem unde sa ne punem hainele. Le dau ieftin, cine ma scapa de ele primeste o bere. Cine ma scapa si de ea primeste abonament pe viata la orice bere romaneasca.

* tzoalele din tinerete a lu' mama, care ocupa un sifonier cu 2 usi. Daca nu le vrea nimeni, o imbrac pe mama cu toate, torn benzina si apoi le dau foc.

* usa de la camara + geam colorat, momentan spart de ciocanul care se afla la mine in mana in momentul T1, ce a urmat T0 = gasirea usii incuiate + mama isterica care nu vroia sa dea cheia.


Cumpar:

* liniste.

2 comentarii:

iatcu spunea...

Uoaw, vrei sa-mi oferi un inel?

Sint atit de emotionat, incit am uitat sa-mi sterg lacrimile cu care am patat biroul, lacrimi baltite pe melamina prafuita ce au nămolit adresa oficiala ce trebuia sa ajunga la Ministerul Apararii, fiţuică ce semnala un posibil atentat cu bombe sexy care pe 1.04.'08 ar fi decoltat oportunistii globalizarii.

Dar nu era invers?
Unde-a ajuns lumea asta. Auzi ţaţo, să dea fata inelu la băiat nţ nţ nţ!!!

Ori is lezbian?

Pitbulitza spunea...

Yeah right, vreau sa-ti ofer un inel. 300 euro. Hai sariti cu banii, ca vand tot sa-mi iau motor.
Si, stai calm, nu esti lezbian... sunt eu homosexual.