marți, 4 martie 2008

Silentio stampa

Nu vreau sa vorbesc cu nimeni. Mi-am inchis telefonul, ala fix e scos din priza, pe mess sunt invisibila... ete am si eu dreptul sa am draci. Nu multi, nici prea rai, dar prezenti. Nu, nu m-am suparat ca tiganul pe sat... ci doar pe popa, primar si cativa din consiliu. Vreau sa fiu linistita, sa nu ma mai enerveze nimeni, sa nu aud nici un tranca tranca in urechea mea, nici gadilici sub limba.
A! De ce? Deja detalii!

Ca pe mama au apucat-o iar crizele si intr-o zi o arunc de la balcon sa vad daca are parasuta. Ca daca ea nu s-a futut o viata, crede ca asa tre sa faca toata lumea... si cum disperarea ca plec de acasa si pierde controlul este mare, se apuca sa traga sfori ca sa distruga motivul pentru care plec. Adica A. Si sa vezi show!
Aaa, stai ca il iau si pe A. in primire. Care din motiv potential, a devenit pain in the ass. Ca asa e-n tenis. Mai bine sa vorbeasca gura fara tine, cine stie poate iese, decat sa judeci si sa-ti folosesti creierul, ca d-aia ti-a fost dat.
Prin octombrie se lauda ca mi-a comandat casca X-eleven... nici pana azi n-am vazut-o... pentru ca... evident... n-are timp sa se duca sa o ia! Deja incep sa ma indoiesc ca exista! La fel cum ma indoiesc ca exista si cei 3000 euro pt motor. Mai nou, vrem la cursuri de dans, in conditiile in care inelul nu e achitat, verighetele nu sunt luate, facultatea nu este platita, vine si workshop-ul de Constelatii... si sa nu uitam de 8 martie!!! Eh 8 martie nu cred ca o sa fie o problema mare, probabil ca primesc tot o zambila de 10 mii si un martisor kitschios roz. Ca imaginatie si inspiratie... PULA!
Mai intervine vreo cheltuiala extra si urgenta de genul Postinor, care tot in capul meu pica, pentru ca doar eu am bani pusi bine pentru situatii najpa... Mai apare si vreo ocazie de film, teatru, Iron sambata si alte maruntisuri... aaa, "sorry, nu avem bani"
Si culmea, in toata chestia asta, nu faza cu banii pute. Ci pute gura! Daca stii ca nu poti, mai bine taci, nu face promisiuni, si daca nu stii ca nu poti, mai bine gandeste si descopera, si calculeaza si apreciaza si cel mai rau posibil... pe urmatoarele 3 luni!

Acum intelege de ce varianta de a sta cu parintii lui ii pare atat de convenabila. Pai stie ca orice ar fi nu moare de foame. Lasa ca fac ai lui pentru el, ca el nu e in stare. Ptiu, nu neg... nici eu nu sunt in stare... dar cel putin recunosc, si nu vreau nici sa ma marit, nici sa fac un copil, pana nu o sa stiu ca POT. Si daca e sa fie... never... asta e... nu am de gand nici sa ma cert cu soacra pe masina de spalat, sau pe faptul ca a lasat aragazul murdar... doar de dragul compromisului...
Las' ca stiu eu, am mai stat cu parinti... si din cei mai dragutzi si simpatici... au devenit nesimtiti si tupeisti... Iar cum madam D. este bagacioasa, curioasa si control freak... nici nu imi fac sperante ca apuc eu sa ma dau cu parerea in ceva ce tine de casa.

Asa ca am nervi si nu mai vorbesc cu nimeni, ca daca as vorbi, as spune multe. Vreau doar sa fiu lasata in pace... Nu vreau nici casa, nici masina, nici planuri irealizabile de viitor, pe nimeni sa-mi dicteze ce sa fac cu viata mea. De asemenea nu am nevoie de nimeni sa-i dicteze imitatiei de barbat de langa mine, cum sa se tunda, cum sa se imbrace, ce sa manance si ce sa gandeasca.

Si pentru cine se simte lezat... supararea nu trece cu 3 ave maria, 2 "imi pare rau", 5 "te iubesc si "daca tii la mine raspunde la telefon". Si nici nu am de gand sa spun. Mai ganditi si singuri, daca puteti, nu vreau sa cresc pe nimeni cu "mura in gura". Vreau fapte nu vorbe!

De aceea tac...

Un comentariu:

iatcu spunea...

Draga mea,
te poţi ascunde a-la Most Wanted Fugitives: Osama bin Laden, Omar Hayssam, Otis Tarda du Bărăgan, Apteryx Australis cu coadă bleagă de rîndunică, biletul propriu de la 6 din 69 si tot te-aşi găsi. Şi-n gaură, desigur.


Cît despre 8 martie: am vrut o intenţiune a ne întîlni, dar nu aveam unde ascunde minunata zambilă puturoas aromată şi "coşarul" din tablă lucioasă, agăţat de funia dinamovistă.
Le luasem pentru gagică-mea şi-mi era frică să nu atentezi la ele.


HA! ha! ha!
"Asa ca am nervi si nu mai vorbesc cu nimeni"
ŞI iarăşi HA!
Auzi tu, Pitbuliţă mută.
De mult n-am mai rîs aşa de sănătos. Stai să-mi şterg lacrimile că nu mai vad tastele.
Şerveţele vă rog !!!